//
you're reading...
In the media

Review Female Factor Website

“De schrijfster van dit oorlogsverslag weet de lezer gedurende het hele boek geboeid te houden. Ze neemt de lezer met zich mee op avontuur, dat al begint bij de landkaart voorin het boek. Als een schatkaart bewijst deze haar nut door de loop van het verslag heen. Om de verbanden, de complexiteit van de oorlog en de cultuur van het land te begrijpen, vereist het boek een oplettende lezer. Diagonaal lezen is er niet bij. De niet-chronologische vertelling en complexe materie laten dit niet toe. Toch is Derksen er in geslaagd op een intrigerende manier en met een prettige schrijfstijl nieuw inzicht in de situatie in Afghanistan te verschaffen.
Dit boek is niet alleen een aanrader voor mensen die meer willen weten over de oorlog in Afghanistan, ook liefhebbers van avontuur kunnen hun hart ophalen in dit boek.”

About deedeederksen

Deedee Derksen is writing a book on reporting in Afghanistan, after having been based in Kabul as the correspondent for the Dutch newspaper de Volkskrant. She also supports local media in Afghanistan. She lives in Brussels.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: